Vi i Örestadsvallen har samlats från flera företag

Kontakta oss

Vilka är vi?

Örestadsvallen har en grund i entreprenörskap, fastighetsutveckling och förvaltning där vi har samlat krafter från två bolag. Med lång erfarenhet i konstellation med visionen att vara en bostadsutvecklare som skapar de mest attraktiva hemmen i Skåne. Vår styrka är överblick och stark styrning över hela processen där vi förädlar mark till färdiga hem

Långsiktig och aktiv förvaltning.

En bostadsutvecklare med fokus på Trelleborgs kommun.

Mattias Nilsson

Styrelseordförande

Handels Alumni från Göteborg, fastighetsutveckling genom Alsingevallen och yrkesverksam inom finans för att sen vara aktiv inom fordonssektorn som Sverigechef på Mercedes Trucks, VD på DAF Trucks Norden och nu med egna koncernen Tecto Group.

 

Bengt Nilsson

Senior Advisor

Bengt har ägt och drivit upp Bravida Prenad AB tom 2002 för att sen driva Alsingevallen. Uppmärksammad som samhällsbyggare och sin entreprenörskraft bl.a. genom Årets Företagare i Trelleborg.

 

Karin Thunström

Finansiell styrning och senior advisor

Mångårig revisor på KPMG med flertalet uppdrag inom fastighets och fordonskoncerner, tidigare CFO roller och nu Financial Manager på RWE Renewables, en av Sveriges största vindparksägare.

 

Referensprojekt

Päronlunden

En idyllisk bymiljö ritad av Grevie Sjöbys arkitektbyrå: L-Arkitekter. Päronlunden är ett gemensamt projekt mellan Cormac, Gösta Bengtssons Bygg AB och Alsingevallen.

Kontakta oss

All Rights Reserved, Copyright © Örestadsvallen |  Designad av Ginger & Gemini