Vi i Örestadsvallen har samlats från två företag

Kontakta oss

Vilka är vi?

Örestadsvallen har en gemensam grund i entreprenörskap, fastighetsutveckling och förvaltning där vi har starkt gemensam grund med krafter från två bolag. Med lång erfarenhet har vi samlats i gemensam konstellation med visionen att vara en bostadsutvecklare som skapar de mest attraktiva hemmen i Skåne. Vår styrka är överblick och stark styrning över hela processen där vi förädlar mark till färdiga hem

Långsiktig och aktiv förvaltning.

En bostadsutvecklare med fokus på boende för slutkunder.

Niklas Jacobson

Ordinare ledamot

Jur. kand. Äger och driver Örestadshus AB. Verksam i småhusbranschen sedan 2006. Örestadshus säljer och uppför primärt enfamiljshus, parhus samt radhus i äganderätts- och BRF-form.

 

Mattias Nilsson

Styrelseordförande

Handels Alumni från Göteborg, fastighetsutveckling genom Alsingevallen och yrkesverksam inom finans för att sen vara aktiv inom fordonssektorn som Sverigechef på Mercedes Trucks, VD på DAF Trucks Norden och nu med egna koncernen Tecto Group.

 

Karin Thunström

Finansiell styrning och senior advisor

Mångårig revisor på KPMG med flertalet uppdrag inom fastighets och fordonskoncerner, tidigare CFO roller och nu Financial Manager på RWE Renewables, en av Sveriges största vindparksägare.

 

Bengt Nilsson

Senior Advisor

Bengt har ägt och drivit upp Bravida Prenad AB tom 2002 för att sen driva Alsingevallen. Uppmärksammad som samhällsbyggare och sin entreprenörskraft bl.a. genom Årets Företagare i Trelleborg.

 

Referensprojekt

Päronlunden

En idyllisk bymiljö ritad av Grevie Sjöbys arkitektbyrå: L-Arkitekter. Päronlunden är ett gemensamt projekt mellan Cormac, Gösta Bengtssons Bygg AB och Alsingevallen.

Kontakta oss

040 - 82 680
info@orestadsvallen.se

Besöksadress:
Brädgårdsvägen 28
236 32, Höllviken

All Rights Reserved, Copyright © Örestadsvallen |  Designad av Ginger & Gemini