Örestadsvallen fastighets AB kan meddela att vi tecknat avtal om förvärv av mark för exploatering i Östra Grevie. Säljare är familjen Cedergren, vilka tidigare sålt och exploaterat mark i Östra Grevie. Marken ligger strategiskt och vackert placerad mitt i byn med närhet till bra kommunikationer och natursköna omgivningar.

  • Vi ser stor potential i Östra Grevie som ort och Vellinge kommun har länge varit en attraktiv kommun. Det finns ett högt tryck efter nya bostäder i de östra kommundelarna och här vill vara med och bidra, säger Niklas Jacobson, styrelseledamot

Arbete med detaljplan skall nu påbörjas och sammanlagt planeras för ett 60-tal bostäder i blandad bebyggelse. Planområdet omfattar c:a 37.000 kvm och ligger norr om folkhögskolan.

  • Vi är tillsammans med säljarna verkligt måna om att ta tillvara Östra Grevie och att det nya området ska kännas genuint och bli en naturlig del av byn. Vi är nu angelägna om att komma vidare med detaljplanearbetet där vi har en god dialog med Vellinge kommun och en gemensam vilja att föra projektet framåt, säger Mattias Nilsson, Styrelseordförande.

För ytterligare information gå in på örestadsvallen.se eller kontakta:

 

Mattias Nilsson

Styrelseordförande

070-7 42 28 71

mattias.nilsson@orestadsvallen.se

——-

Niklas Jacobson

Styrelseledamot

070-8 45 05 51

niklas.jacobson@orestadsvallen.se

Kontakta oss

All Rights Reserved, Copyright © Örestadsvallen |  Designad av Ginger & Gemini